Zoutlampen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Logisch ook, ze zijn er in veel verschillende soorten kleuren en maten, elk met hun eigen unieke uitstraling. De roze zoutlamp, met zijn roze licht en warme gloed zorgt bijvoorbeeld voor een kalme, ontspannen en romantische sfeer.

Wat doet een zoutlamp nu eigenlijk?

Wanneer je de zoutlamp aanzet, reinigt en filtert hij op natuurlijke wijze de lucht. Hij zorgt voor een goede luchtvochtigheid in de ruimte waarin hij is geplaatst. In de slaapkamer zorgt hij er ook nog eens voor dat je beter en rustiger slaapt waardoor je fitter en meer uitgerust opstaat.

Van welk materiaal is een zoutlamp gemaakt?

De lamp of eigenlijk de steen is gemaakt van Himalaya zout. De steen is geplaatst op een bruine houten voet. Er wordt een LED lampje bijgeleverd en een wit snoer met schakelaar.

Een zoutlamp is een prachtige sfeerlamp waar u zichtbaar van zult genieten.

Hoe moet je de zoutlamp schoonmaken?

Reinig uw zoutlamp met een droge doek of een borstel. Maak de zoutlamp niet nat. Als dit niet voldoende is, kunt u de lamp eventueel schoonmaken met een pluisvrije doek die u nat maakt en daarna zo goed mogelijk uitwringt. Neem de zoutlamp nooit af met een natte doek. De lamp is immers gemaakt van zout en water zorgt ervoor dat het zout oplost.

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *