Edelsteenhangers

Edelsteenhangers zijn er in vele soorten en maten, het leuke van deze hangers is dat het altijd een persoonlijke keuze is wat iemand mooi vindt.

De keuze van een edelsteenhanger is bij iedereen anders, sommige mensen kopen de steen puur omdat zij dit een mooie steen vinden, omdat de kleur of vorm bij deze persoon past. Andere mensen vinden de spirituele betekenis achter de verschillende stenen heel interessant. Vaak wordt gevraagd bij welk sterrenbeeld een bepaalde steen past.

WERKING:

De werking van edelstenen op het menselijk lichaam kan soms heel verrassend zijn, per steen is er een andere werking en sommige stenen hebben overeenkomsten. vaak zie je bij veel stenen het woord rust, aardend en energie verruimend staan, dit in combinatie met andere werkingen zoeken mensen vaak hun steen uit naar deze mogelijke werkingen. Het is niet altijd gezegd dat het ook daadwerkelijk werkt, dit is sterk persoonsgebonden.

U kunt bij ons ook kiezen om de steentjes aan een lederen veterkoord te hangen, hierin hebben wij 3 verschillende kleuren en 3 verschillende maten.

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *