Edelstenen zijn vanwege hun prachtige uiterlijk zeer geschikt als woondecoratie. Ze hebben verschillende vormen en zijn nooit identiek.

De mooie edelsteen Amethist is erg geliefd als decoratie in een ruwe vorm. Op een dressoir of een sidetable is het een echte blikvanger.

In de donkere herfst- en wintermaanden brengt kaarslicht een gezellige sfeer in huis. Kijk daarom zeker ook eens naar de verschillende waxinelichthouders. Ze zorgen voor sfeerlicht en hebben daarnaast een luxe uitstraling.

Ook zoutlampen zijn heel geschikt voor een warme uitstraling en ze staan bekend om hun zuiverende werking. Zoutlampen zijn er in verschillende kleuren en gewichten en worden compleet geleverd met LED lampje en snoer.

Aangezien er zoveel verschillende soorten edelstenen zijn, is het niet mogelijk om alle soorten en maten op voorraad te houden. Het kan dan ook voorkomen dat een specifiek product dat u zoekt niet alles in onze webshop te vinden is. In dat geval raden we u om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken. We helpen u graag om het gewenste product te vinden.

Wij bieden ook de mogelijkheid om, op afspraak, de edelstenen bij ons te komen bekijken. Bel of mail ons gerust om een afspraak te plannen.

Waxinelichthouder

Zoutlampen zijn goede sfeermakers

Amethist brok platte bodem

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *