Boumans Edelstenen is de webshop voor informatie en verkoop van edelstenen en alles wat daarbij hoort, zoals sieraden, woondecoratie, zoutlampen, losse edelstenen klein en groot, edelstenen op standaard en nog veel meer.

Edelstenen zijn voor veel mensen een persoonlijke keuze door bijvoorbeeld het uiterlijk van een steen en de daarbij behorende betekenis of werking.

In het menu edelstenen A t/m Z kunt u de stenen vinden die wij aanbieden op de webshop van Boumans Edelstenen met de daarbij behorende betekenis.

Alles is in de webshop te bestellen maar mocht u persoonlijk langs willen komen dan kan dit uiteraard ook maar dan wel graag op afspraak, neem dan even contact met ons op dan plannen we een afspraak in.

Wij wensen u veel edelsteenplezier op onze website en hopelijk vind u wat u zoekt.

Staat wat u zoekt niet op de website stuur ons een mail met daarin wat u zoekt en wellicht kunnen wij u verder helpen.

Disclaimer: De beschrijving van de werking van de stenen is gebaseerd op intuïtie en (traditionele) ervaring. Deze informatie wordt aangeboden als ondersteuning en ter bevordering van het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling. Het gebruik van edelstenen en mineralen is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling of medicatie. Raadpleeg bij ernstige psychische of gezondheidsklachten altijd een arts.